Een ontwerp speciaal voor jouw woning, kantoor of horeca zaak? Zo doen we dat.

Het hele proces start natuurlijk met een persoonlijke kennismaking. Gedurende deze kennismaking brengen we samen de wensen en behoeften in kaart, kan ik jou of jullie beter leren kennen en zorgen we voor een goede indruk van de opdracht . Na dit vrijblijvende kennismakingsgesprek stellen we een offerte voor jullie op. Hierin vinden jullie een specifieke beschrijving van wat wij voor jullie zullen gaan uitwerken en een tijdsindicatie zodat jullie een goede indruk krijgen van het hele proces. Wanneer jullie alles doorgenomen hebben en alles naar wens is gaan we aan de slag.

Gedurende de ontwerpperiode houden we jullie op de hoogte van alle vorderingen en sluiten we deze periode af met een presentatie. Tijdens deze presentatie geven we toelichtingen over de keuzes die we hebben gemaakt, krijgen jullie extra tips en maken we het concept visueel inzichtelijk door middel van moodboards, kleurplannen, tekeningen en eventuele andere aanvullingen.

Blended - afbeelding werkwijze kennismaking

Fase 1: de basis.

● Ze zeggen altijd: begin bij het begin en dat is precies wat we gaan doen. Een traject start namelijk altijd met een kennismaking. Tijdens deze kennismaking kijken we of er een klik  is en bespreken we alle wensen en mogelijkheden. Deze gesprekken vinden over het algemeen plaats op de projectlocatie. Wil je liever een digitale of een telefonische kennismaking? Dat kan natuurlijk ook!

Blended - afbeelding werkwijze concept

Fase 2: Schetsontwerp of concept

● Na de kennismaking starten we met het maken van het schetsontwerp of het concept. Dit zorgt voor een goede basis en een helder startpunt voor zowel jullie als klant als voor ons. Tijdens deze fase gaan we aan de slag met het moodboard, de schetsen en het kleur- en materiaal plan. Nadat jullie de opties gezien hebben is er de mogelijkheid om te kijken welk schetsontwerp het beste bij jou of jouw bedrijf past. Nadat jullie een definitieve keuze hebben gemaakt, gaan wij verder met het uitwerken van het ontwerp.

Blended - afbeelding werkwijze definitief ontwerp-II

Fase 3: Definitief ontwerp.

● Gedurende de ontwerpfase wordt je als klant altijd op de hoogte gehouden van de vordering van het project. Mocht er voor een totaal interieuradvies gekozen worden dan wordt er tijdens deze tussentijdse terugkoppeling ook een indelingsvoorstel besproken aan de hand van een voorlopig ontwerp. Na deze terugkoppeling ga ik aan de slag met het definitieve ontwerp.

Blended - afbeelding werkwijze presentatie II

Fase 4: Advies presentatie & uitvoering.

● De laatste stap tijdens het proces is de adviespresentatie. Tijdens deze presentatie wordt het ontwerp toegelicht zodat jullie precies weten waar we het over hebben. Daarna is het tijd om met het project aan de slag te gaan. Dit kunnen jullie zelfstandig doen, maar wij kunnen jullie ook begeleiden en ondersteunen waar nodig. Deze begeleiding kan variëren van advies bij de aankoop van alle meubelen, tot complete projectbegeleiding met het eventueel aansturen van derde partijen.