Over de studio.

Al meer dan 7 jaar staat blended voor creativiteit, out of the box ontwerpen, persoonlijke aandacht, oog voor detail en een no-nonsense aanpak. Wij creëren interieurs die echt bij onze opdrachtgevers passen, simpelweg door goed te luisteren en mee te denken. We zijn niet bang om onze eigen grenzen te verleggen en af te wijken van de gebaande paden, juist omdat dit in veel situaties zorgt voor een nog beter eindresultaat. Door onze full-service aanpak, de persoonlijke aandacht en het vermogen om echt te luisteren naar jouw wensen, ontstaat het interieur waar jij je het prettigst in voelt en dat is waar we het allemaal voor doen.

Onze expertise.
Ook hier kunnen we kort over zijn. Onze expertise is het creëren van kleurrijke interieurs met een mix aan stijlen, die rust en eenheid uitstralen. Wat ons uniek maakt is ons vermogen om te ontwerpen binnen verschillende interieurstijlen, maar altijd met onze eigen signatuur. Voor ons geen dertien in een dozijn ontwerp, maar een eigen interieur wat perfect bij de opdrachtgever past. Vind je kleuren in jouw interieur lastig? Dan beginnen we met een neutrale beige of grijze basis en borduren we daarop verder. Is een modern interieur de wens maar ben je bang voor een te klinisch gevoel? Geen probleem! Dan voegen we zorgvuldig selecteerde materialen toe die jouw interieur de juiste sfeer geven. Een combinatie van verschillende woonstijlen? Ook geen probleem, wij houden wel van een uitdaging! Kortom: wat jouw wens ook is, wij helpen je hierbij.

Meet the team.

Interieurontwerp en eigenaar - Kim.

Nice to meet you. Ik ben Kim Overweel, oprichter, eigenaar en hoofdontwerper bij Blended. Mijn reis in de interieurbranche is begonnen bij mijn opleiding aan het HMC in Rotterdam. Na het behalen van mijn diploma als interieuradviseur ben ik doorgestroomd naar Akademie Vogue in Amsterdam waar ik met ontzettend veel plezier twee opleidingen, interieurontwerp en horecastyling, heb afgerond. Gedurende deze periodes is de basis gelegd voor mijn huidige ontwerpstudio. Door de jaren heen heb ik heel wat ervaring opgedaan in de branche, heb ik extra opleidingen gevolgd (waaronder lichtontwerp en bouwkunde) en streef ik er naar te blijven groeien en mijn kennis uit te breiden. Ik vind het heerlijk om te werken aan ontwerpen die net even anders zijn dan anders en die mij uitdagen om buiten het boekje te gaan. Van moodboards tot fotorealistische renders, het is altijd een feestje. Mijn favoriete moment in een ontwerpproces? Het moment dat een ontwerp volledig is afgerond en het eindresultaat precies is zoals we het bedacht hebben. Instant glimlach, iedere keer weer!

Freelance ontwerper - Noa.

Tijdens mijn opleiding tot interieuradviseur ben ik bij Blended gestart als stagiaire en daarna met veel plezier blijven hangen. Ik heb ondertussen al meegewerkt aan veel verschillende projecten en het werk is altijd uitdagend en verveelt nooit. Mijn favoriete moment van het ontwerpproces? Het moment waarop alle gekozen meubelen en materialen verwerkt mogen worden in een 3D beeld.

Freelance ontwerper - Amarence.

Ook ik ben bij Blended gestart als stagiaire en gebleven na het afronden van mijn opleiding. De diversiteit van de projecten en de werkwijze binnen Blended is ontzettend fijn en dat maakt mij enorm blij. Mijn favoriete moment van het ontwerpproces? Het moment waarop alle elementen samenkomen en een ontwerp echt vorm krijgt.