Interieurontwerp

Interieuradvies Nesselande – Totaalplan – Begane grond

Project details

Interieuradvies

Project Rotterdam-Nesselande

Interieurontwerper

Kim Overweel

Categorie

Interieurontwerp

Stoer en modern wonen met een landelijke twist.

 

Voor deze klant in Rotterdam mocht ik een compleet interieurontwerp maken. De focus voor dit interieurontwerp lag op de begane grond van de woning. De klanten, een jong stel met twee kleine kindjes, wilden graag meer gezelligheid en sfeer in huis en daar ben ik mee aan de slag gegaan!

moodboard Nesseland

Omdat de ruimte wat lastiger in te delen was vanwege de vaste haard en tv aansluiting moest hier een passende indeling gemaakt worden. Zo ben ik uitgekomen bij een s-bank die beide zithoeken perfect met elkaar verbindt. Door hier te kiezen voor een spannend kleurtje wordt de bank een ware eye-cather. Om ervoor te zorgen dat het interieur als een eenheid aanvoelt heb ik gewerkt met modern meubilair, grote kamerplanten en rustieke accessoires. Deze elementen gaan namelijk goed samen met de rustieke details en zorgen voor de juiste balans.

 

De opbergruimte in deze woning was zeer beperkt en dit wilde de klant graag opgelost hebben. Ik heb daarom gewerkt met een aantal maatwerk meubelen, zoals en-suite kasten en een tv-meubel. Deze meubelen zijn helemaal naar wens van de klant ontworpen en passen daarom perfect bij het gezin. Om te zorgen dat de meubelen in het geheel passen, krijgen de kasten dezelfde kleur als de wanden en heeft het tv-meubel een stoere look gekregen. Als finishing touch heb ik op alle meubelen zwarte details terug laten komen.  De stoere details zie je terug in de deurknoppen en zwarte stalen poten. Het geheel van dit interieurontwerp in Rotterdam is voor mij echt een multifunctioneel en sfeervol interieur waar volop in geleefd kan worden.

 

Ben je benieuwd naar andere projecten of wat ik voor jou kan betekenen? Bekijk dan snel mijn complete portfolio of neem geheel vrijblijvend contact met mij op.

Project Nesselande - Totaal plan - Bovenaanzicht
Project Nesselande - Totaal plan - Aanzicht 1
Project Nesselande - Totaal plan - Aanzicht 2
Project Nesselande - Totaal plan - Aanzicht 3
Project Nesselande - Totaal plan - Aanzicht 4
Project Nesselande - Totaal plan - Aanzicht 5
Share on
Previous

Interieuradvies Bloemendaal – Totaal plan – Begane grond

Next

Interieuradvies Barendrecht – Woonhuis