Interieuradvies Barendrecht – Woonhuis

Project details

Project

Totaal ontwerp - begane grond woonhuis

Locatie

Barendrecht

Categorie

Een gezellig en fris interieur voor een jong gezin in Barendrecht.

 

Voor dit project in Barendrecht heb ik een interieurontwerp gemaakt voor de gehele begane grond. De opdrachtgevers wilde graag meer ruimte creëren, alleen wisten niet goed hoe ze dit aan moesten pakken. Daarbij was de grootste vraag: hoe gaan we de nieuwe ruimte sfeervol en ruimtelijk inrichten?

moodboard barendracht woonhuis

In het ontwerp heb ik gekozen voor een opzet met een grote gezellige zithoek en een eethoek in de nieuwe serre. Omdat sfeer en ruimtelijkheid erg belangrijk zijn, heb ik ervoor gekozen om de zithoek centraal in de ruimte te plaatsen. Hierdoor  wordt het ruimtelijke effect juist versterkt en creëer je direct een sfeervolle plek. Ook de keuken heeft een nieuw jasje gekregen maar blijft wel gewoon op dezelfde plek als de huidige keuken. De keuken hebben we uitgebreid met een extra kastenwand en een barretje zodat er meer opbergruimte en zitplek ontstaat. Als laatste heb ik de eethoek verplaatst naar de serre zodat hier ook een mooie verbinding met de tuin ontstaat en dit echt een verlengstuk wordt van het huis. Het geheel is een gezellige en sfeervolle leefruimte geworden waarin het gezin zich helemaal thuis zal voelen.

Ben je benieuwd naar andere projecten of wat ik voor jou kan betekenen? Bekijk dan snel mijn complete portfolio of neem geheel vrijblijvend contact met mij op.

Project Barendrecht - Totaal advies - Aanzicht zithoek
Project Barendrecht - Totaal advies - Aanzicht zithoek
Project Barendrecht - Totaal advies - Detail keuken
Project Barendrecht - Totaal advies - Aanzicht keuken
Share on
Previous

Interieuradvies Nesselande – Totaalplan – Begane grond

Next

Interieuradvies Ridderkerk – Zolder & slaapkamer