Interieurontwerp

Interieuradvies Bloemendaal – Totaal plan – Begane grond

Project details

Interieuradvies

Project Bloemendaal

interieurontwerper

Kim Overweel

Categorie

Interieurontwerp

Een verbouwing in Bloemendaal.

 

Voor dit interieuradvies in Bloemendaal heb ik een compleet nieuw plan gemaakt ter ondersteuning van een grote verbouwing. Een belangrijk punt was de karakteristieke uitstraling van de woning. De klant wilde dit graag gebruiken voor het nieuwe interieur. De uitdaging in dit ontwerp was het behouden van deze stijl, en daarnaast het creëren van een ruimtelijk en rustig gevoel.

Moodboard bloemendaal

Ik ben begonnen met het kijken naar de oorspronkelijke situatie in de woning. Voor de klant was het belangrijk om de karakteristieke elementen zo veel mogelijk behouden. Dit heb ik gedaan door deze elementen een nieuwe look te geven door middel van kleur. De karakteristieke elementen zoals de openslaande deuren, bestaande visgraatvloer en hoge plinten zijn behouden gebleven. Zo krijgen de openslaande deuren een donker kleur, de visgraat vloer krijgt een nieuwe look en de plinten worden opnieuw afgewerkt. Verder heb ik gebruik gemaakt van neutrale kleuren met koele kleuraccenten in de rest van het ontwerp. Denk hierbij aan verschillende grijstinten in combinatie met blauwe-, groene-, en cognac kleurige accenten.

 

Daarnaast heb ik in dit ontwerp gebruik gemaakt van maatwerk oplossingen. En ook deze meubelen hebben een modern klassieke uitstraling gekregen. Zo zijn de twee lage tv-meubelen naast de haard, gemaakt van een donkere houtsoort. De klassieke twist is hier terug te zien in de sierlijsten op de deurtjes. Daarnaast heb ik een stoer element toegevoegd door het gebruik van metalen poten. Ook bij de bar, de eye-catcher, heb ik deze stijl gebruikt waardoor er een echte eenheid ontstaat. De ruimte heeft dus veel functies, maar straalt rust uit door de ruime opzet en het neutrale kleur- en materiaalgebruik. Dit interieuradvies in Bloemendaal is echt een sfeervol en uniek interieur geworden, waar genoten kan worden met het hele gezin.

 

Ben je benieuwd naar andere projecten of wat ik voor jou kan betekenen? Bekijk dan snel mijn complete portfolio of neem geheel vrijblijvend contact met mij op.

Project Bloemendaal - Totaal advies - Bovenaanzicht
Project Bloemendaal - Totaal advies - Aanzicht 1
Project Bloemendaal - Totaal advies - Aanzicht 2
Project Bloemendaal - Totaal advies - Aanzicht 3
Project Bloemendaal - Totaal advies - Aanzicht 4
Project Bloemendaal - Totaal advies - Aanzicht 5
Project Bloemendaal - Totaal advies - Moodboard
Share on
Previous

Interieuradvies Capelle aan de IJssel – Nieuwbouw appartement

Next

Interieuradvies Nesselande – Totaalplan – Begane grond