Interieurontwerp, Particulier ontwerp

Interieurontwerp Rhoon – Vrijstaande villa

Project details

Project

Interieurontwerp - Vrijstaande villa

Locatie

Rhoon

Categorie

Interieurontwerp, Particulier ontwerp

Een chique en luxe interieur voor een vrijstaande villa in Rhoon. 

Voor dit interieurontwerp in Rhoon maakte we een plan voor de gehele woning. Onze opdrachtgevers zijn, zodra zij de sleutel van de woning hadden, direct in de woning getrokken maar miste al snel persoonlijkheid en sfeer. Een goede reden om iemand in te schakelen en daarom hebben ze ons benaderd. Wij hebben het complete ontwerp voor onze rekening genomen inclusief slaapkamers, badkamers en inloopkast. Het doel voor dit ontwerp? Het creëren van een luxe en chique interieur met een neutrale basis, kleuraccenten en subtiele invloeden uit het Midden Oosten

Moodboard rhoon

Een neutrale basis voor een sfeervolle en warme uitstraling.

In de basis hebben we in dit ontwerp gewerkt met een licht kleurenpalet om de ruimte de gewenste sfeervolle en warme uitstraling te geven. Om het interieur toch een spannende twist te geven, hebben we het kleurenpalet aangevuld met subtiele warme kleuraccenten. De luxe en chique elementen in dit interieur komen vooral terug in de vormen en het materiaalgebruik. Zo hebben we veel glanzende stoffen gebruikt voor de meubelen, hebben we een groot wollen vloerkleed toegevoegd en hebben we in de aankleding gewerkt met glas en glanzend metaal. Om het totaalbeeld zachter en nog luxueuzer te maken hebben we ronde vormen toegevoegd aan de hoekige basis. Door al deze elementen goed op elkaar af te stemmen en toe te passen ontstond er een interieur wat perfect past bij de wens van de opdrachtgever. De perfecte luxe oase, zoals wij het graag noemen.

Ben je benieuwd naar andere projecten of wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk dan snel ons complete portfolio of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Interieuradvies Rhoon - Visualisatie hal
Interieuradvies Rhoon - Visualisatie woonkamer
Interieuradvies Rhoon - Visualisatie Eetkamer
Interieuradvies Rhoon - Visualisatie Keuken
Interieuradvies Rhoon - Visualisatie Badkamer
Interieuradvies Rhoon -Visualisatie Slaapkamer
Interieuradvies Rhoon - Visualisatie Kantoor
Interieuradvies Rhoon - Visualisatie Kasten
Share on
Previous

Interieurontwerp kantoor – Dordrecht – Koninklijke Van der Wees Groep

Next

Project Rhoon – Interieurontwerp moderne vrijstaande villa – Tijsjes’erf