Interieurontwerp, Particulier ontwerp

Project Rhoon – Interieurontwerp moderne vrijstaande villa – Tijsjes’erf

Project details

Project

Interieurontwerp - Vrijstaande nieuwbouwwoning

Locatie

Rhoon

Categorie

Interieurontwerp, Particulier ontwerp

Een verfrissend interieur vol blauwe details en natuurlijke materialen.
Het interieurontwerp voor deze moderne vrijstaande villa in Rhoon is gemaakt voor een jong gezin dat klaar was voor een nieuwe uitdaging. Dit ontwerp  kenmerkt zich door verfijnde Scandinavische invloeden, waarbij een heldere basis wordt gecombineerd met doordachte kleuraccenten. De ruimte ademt een frisse sfeer uit dankzij zorgvuldig gekozen kleur en materialen zoals natuurlijk hout, grove stoffen, linnen looks en marmer.

moodboard moderne en scandinavisch interieur nieuwbouwwoning Rhoon

Een combinatie van natuurlijke en luxe materialen voor een uitnodigende uitstraling.
De lichte basis creëert een open en luchtige sfeer, waarin natuurlijk licht vrij spel heeft en de ruimte een frisse uitstraling geeft. Naast de frisse uitstraling wordt dit ontwerp gekenmerkt door eenvoud en functionaliteit. Deze principes zijn subtiel geïntegreerd tot in de kleine details om een gevoel van eenheid en ruimtelijkheid te bevorderen.

 

Elk interieurontwerp heeft kleuraccenten nodig en dat is in dit ontwerp niet anders. We hebben in dit interieurontwerp vooral gewerkt met licht- en donkerblauw, vergrijsd groen en zwart. Deze kleuraccenten zijn toegepast om levendigheid en warmte toe te voegen aan de overwegend neutrale ruimte. Het gebruik van deze kleuraccenten zorgt voor een visuele dynamiek en creëren een uitnodigende sfeer. De keuze voor materialen zoals hout voegt een natuurlijk element toe, terwijl grove stoffen en linnen looks zorgen voor texturen die comfort en gezelligheid uitstralen. Het marmerlook blad in de keuken wordt gebruikt om een vleugje luxe toe te voegen aan deze specifieke plek, waardoor een gevoel van verfijning ontstaat.

 

Al met al combineert het interieurontwerp van deze vrijstaande villa in Rhoon moeiteloos moderne esthetiek met Scandinavische functionaliteit, resulterend in een unieke, uitnodigende en stijlvolle leefruimte.

Ben je benieuwd naar andere projecten of wat ik voor jou kan betekenen? Bekijk dan snel ons complete portfolio of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Mood details - interieurontwerp nieuwbouwwoning Rhoon - Tijsjes' erf
Visual woonkamer - interieurontwerp nieuwbouwwoning Rhoon - Tijsjes' erf
Visual woonkamer - interieurontwerp nieuwbouwwoning Rhoon - Tijsjes' erf
Visual detail woonkamer - interieurontwerp nieuwbouwwoning Rhoon - Tijsjes' erf
Visual eethoek - interieurontwerp nieuwbouwwoning Rhoon - Tijsjes' erf
Share on
Previous

Interieurontwerp Rhoon – Vrijstaande villa

Next

Eindresultaat – Ontwerp monumentaal appartement historische binnenstad Dordrecht