Interieuradvies Capelle aan de IJssel – Nieuwbouw appartement

Project details

Project

Totaal ontwerp - nieuwbouw appartement

Locatie

Capelle a/d IJssel

Categorie

Wonen in een nieuwbouw appartement met Boho vibes.

 

Dit interieurontwerp maakte ik voor een opdrachtgever in Capelle aan de IJssel. Zij zou haar intrek nemen in een nieuwbouw appartement in Capelle aan den IJssel en wilde graag hulp bij de complete inrichting van de woning. De wens voor dit ontwerp? Een sfeervolle woning creëren door middel van lichte kleuren, natuurlijke materialen en boho invloeden.

Moodboard capelle aan de ijsel

Een belangrijk punt in dit ontwerp was de grootte van de woning. Doordat het appartement niet heel groot is, was het gebruik van lichte kleuren erg belangrijk. Het gebruik van deze lichte kleuren draagt namelijk bij aan het ruimtelijke gevoel in dit appartement en dat is precies wat ik wilde benadrukken. Het kleurenpalet in de woning heb ik daarom ook heel neutraal gehouden. Om het appartement toch een eigen karakter te geven, heb ik gewerkt met een aantal frisse accentkleuren en materialen. Zo heb ik de subtiele groentint op de wanden aangevuld met roze-, blauwe en zwarte details. Het boho gevoel heb ik benadrukt door te werken met verschillende materialen zoals rustiek hout, rotan en grof katoen en linnen. Al deze elementen bij elkaar opgeteld zorgen voor een fris en speels interieur dat perfect past bij deze opdrachtgever!

Ben je benieuwd naar andere projecten of wat ik voor jou kan betekenen? Bekijk dan snel mijn complete portfolio of neem geheel vrijblijvend contact met mij op.

Project Capelle aan de IJssel - Totaal plan - Aanzicht 1
Project Capelle aan de IJssel - Totaal plan - Aanzicht 2
Project Capelle aan de IJssel - Totaal plan - Aanzicht 3
Project Capelle aan de IJssel - Totaal plan - Aanzicht 4
Share on
Previous

Interieuradvies Moordrecht – Totaal plan – Begane grond

Next

Interieuradvies Bloemendaal – Totaal plan – Begane grond