Interieurontwerp

Interieuradvies Moordrecht – Totaal plan – Begane grond

Project details

Project

Interieuradvies Moordrecht - Totaal plan - Begane grond

Interieurontwerper

Kim Overweel

Categorie

Interieurontwerp

Sfeervol en rustiek wonen in een nieuwbouw woning in Moordrecht.

 

Voor dit interieuradvies in Moordrecht ben ik benaderd door een jong stel die net hun eerste koopwoning hadden gekocht. Omdat ze wisten dat er heel veel op hun af zou komen wilde ze graag hulp bij het inrichten van de gehele beganegrond en daar wilde ik natuurlijk maar al te graag bij helpen!

Moodboard moordrecht

De woning ligt in een nieuwbouwwijk aan de rand van Moordrecht en is omgeven door rust en veel karakteristieke elementen. Deze punten wilde de klant graag  meenemen in het ontwerp. Ik heb daarom gewerkt met een rustige moderne basis, natuurlijke materialen en subtiele rustieke invloeden en een aantal kleuraccenten. Verder gaven ze aan dat ze qua indeling graag veel opbergruimte en twee zithoeken wilden hebben en qua sfeer een echte eenheid wilden zien.

Omdat begane grond van de woning vrij groot is, heb ik ervoor gekozen om te werken met grote meubelen en elementen. Dit zorgt namelijk voor rust en eenheid in de ruimte. Deze grote gebaren zijn vooral terug te vinden in de elementenbank in de woonkamer en het maatwerk door de gehele woning. Qua kleuren heb ik gebruik gemaakt van een sfeervolle neutrale basis en dit aangevuld met natuurlijke kleurrijke accenten. Om de ruimte wat meer body te geven heb ik gewerkt met donkere verlichting. Dit zorgt er namelijk voor dat de kleuren en zware materialen niet overheersen en het interieur dus de rustige uitstraling behoud.

Het leuke aan dit interieurontwerp zijn de twee verschillende zithoeken. De zithoeken hebben namelijk twee verschillende functies gekregen. Zo kan de grote zithoek gebruikt worden voor gezellige avonden met vrienden en familie. De kleinere zithoek kan gebruikt worden om rustig bij de open haard te zitten. De extra bergruimte is gecreëerd door het gebruik van grote lage kasten die helemaal afgestemd zijn op de ruimte. Het resultaat van dit interieuradvies in Moordrecht is een functionele ruimte die mooi in balans is door de grote elementen, kleuren en materialen.

Ben je benieuwd naar andere projecten of wat ik voor jou kan betekenen? Bekijk dan snel mijn complete portfolio of neem geheel vrijblijvend contact met mij op.

Project Moordrecht - Totaal advies - Bovenaanzicht
Project Moordrecht - Totaal advies - Aanzicht werkplek woonkamer
Project Moordrecht - Totaal advies - Aanzicht woonkamer
Project Moordrecht - Totaal advies - Aanzicht hal
Project Moordrecht - Totaal advies - Aanzicht eetkamer
Project Moordrecht - Totaal advies - Moodboard
Share on
Previous

Ontwerp speelkamer – Zolderverdieping – Project Rotterdam

Next

Interieuradvies Capelle aan de IJssel – Nieuwbouw appartement