Interieuradvies Ridderkerk – Zolder & slaapkamer

Project details

Project

Totaal ontwerp - slaapkamer en zolder

Locatie

Ridderkerk

Categorie

Hotel chique met een kleurrijke accenten en zachte materialen.

 

Voor dit interieuradvies in Ridderkerk maakte ik een interieurontwerp voor de slaapkamer, de inloopkast en zolder verdieping. De opdrachtgevers wilde graag een complete nieuwe look voor de verdiepingen en hadden geen idee waar zij moesten beginnen. Na het eerste gesprek was de uitdaging voor mij duidelijk. Hoe gaan we van twee verdiepingen met weinig kleur naar een hotel chique uitstraling?

moodboard ridderkerk

In de basis heb ik de hotel chique stijl vooral terug laten komen in de kleuren en de materialen. Door op de verdiepingen te werken met donkere maatwerk meubelen en lichte wandkleuren, ontstaat er direct een mooie luxe sfeer. Om deze sfeer extra benadrukken heb ik ervoor gekozen om te werken met zachte materialen. Denk hierbij aan velvet stoffen voor de kussens op het bed, een teddy stof voor de stoel bij de make-up tafel in de slaapkamer en hoogpolige glanzende vloerkleden in de inloopkast en op zolder. Op de zolder was er nog een extra uitdaging en die zat hem in de opbergruimte. Ik heb er hier voor gekozen om alle kasten en de werkplek onder het schuine dak en tegen de zijgevels te plaatsen. Hierdoor ontstaat ontzettend veel opbergruimte zonder dat dit van invloed is op de loopruimte.

 

Ben je benieuwd naar andere projecten of wat ik voor jou kan betekenen? Bekijk dan snel mijn complete portfolio of neem geheel vrijblijvend contact met mij op.

Project Ridderkerk - Totaal plan - Bovenaanzicht - Slaapkamer
Project Ridderkerk - Totaal plan - Moodboard - Slaapkamer
Project Ridderkerk - Totaal plan - Aanzicht 1
Project Ridderkerk - Totaal plan - Aanzicht 2
Project Ridderkerk - Totaal plan - Aanzicht 3
Project Ridderkerk - Totaal plan - Moodboard - Zolder
Project Ridderkerk - Totaal plan - Aanzicht 4
Project Ridderkerk - Totaal plan - Aanzicht 5
Project Ridderkerk - Totaal plan - Aanzicht 6
Project Ridderkerk - Totaal plan - Bovenaanzicht - Zolder
Share on
Previous

Interieuradvies Barendrecht – Woonhuis

Next

Project Dordrecht – Bed & Breakfast De Cleijne-Nagtegael