Interieurontwerp

Interieuradvies Zeeland – Totaalplan – Karakteristieke boerderij

Project details

Project

Totaal ontwerp - Woning Brouwershaven

Interieurontwerper

Kim Overweel

Categorie

Interieurontwerp

Een prachtige oude boerderij vol karakter met nieuwe moderne invloeden.

 

Voor dit interieuradvies in Zeeland heb ik een nieuw plan gemaakt voor een prachtige oude boerderij. Het ging bij dit ontwerp om de complete woning, inclusief een vernieuwd plan voor de verbouwing van de slaapkamer en aansluitende badkamer. Een belangrijk punt voor de klant was het behouden van het oude karakter, maar op een nieuwe moderne manier. Dit is dus precies wat ik gedaan heb!

moodboaRD ROTTERDAM ZUID

De oude elementen van de woning, zoals de spanten en pilaren, zijn de basis geworden voor het nieuwe interieur. De moderne cottage sfeer die ik voor deze boerderij wilde creëren krijgt hierdoor een enorme boost en dat is precies wat de woning nodig heeft. Om het geheel af te maken heb ik gebruik gemaakt van veel natuurlijke en robuuste materialen. Qua kleuren heb ik de inspiratie gehaald uit de bestaande kleuren van de kozijnen en de oude tegelvloer in de hal. Dit is terug te zien aan de blauwtinten op de wanden en de cognac kleurige en groene accenten in de rest van de woning.

 

De basis voor de slaapkamer en de badkamer komt ook overeen met de rest van het interieur om te zorgen voor eenheid en rust. Zo heb ik ook hier gebruik gemaakt van veel houten details zoals terug te zien is in de op maat gemaakte deuren en de twee badkamermeubelen. Daarnaast heb ik naast het lichte blauw wat donkere accenten toegevoegd zoals de donkerblauw tint in de badkamer en de grijze tinten in de slaapkamer. Het resultaat van dit interieuradvies in Zeeland is een ontwerp voor een prachtige oude boerderij vol karakter met nieuwe moderne invloeden.

Ben je benieuwd naar andere projecten of wat ik voor jou kan betekenen? Bekijk dan snel mijn complete portfolio of neem geheel vrijblijvend contact met mij op.

Project Zeeland - Brouwershaven - Totaalplan - Moodboard woonkamer
Project Zeeland - Brouwershaven - Totaalplan - Definitieve plattegrond
Project Zeeland - Brouwershaven - Totaalplan - Aanzicht woonkamer
Project Zeeland - Brouwershaven - Totaalplan - Aanzicht eethoek
Project Zeeland - Brouwershaven - Totaalplan - Aanzicht keuken
Project Zeeland - Brouwershaven - Totaalplan - Aanzicht - Detail keuken
Project Zeeland - Brouwershaven - Totaalplan - Aanzicht slaapkamer
Project Zeeland - Brouwershaven - Totaalplan - Aanzicht badkamer
Share on
Previous

Interieuradvies- Project Rotterdam Zuid – Totaal advies

Next

Interieuradvies Dordrecht – Totaalplan – Eerste verdieping woonhuis