Interieurontwerp

Interieuradvies Dordrecht – Totaalplan – Eerste verdieping woonhuis

Project details

Project

Interieuradvies Dordrecht - Eerste verdieping

Interieurontwerper

Kim Overweel

Categorie

Interieurontwerp

Een sfeervol interieur met design invloeden en kleurrijke details 

 

Voor dit project in de binnenstad van Dordrecht mocht ik een compleet  interieuradvies maken. Het was een echte uitdaging om het ontwerp te maken omdat de klant vrijwel geen richtlijnen wilde geven. Zij wilde graag zien waar mijn creativiteit toe zou lijden en heeft alles losgelaten.

moodboard interieuradvies dordrecht

Als eerste heb ik gekeken naar de basis van de bestaande woning. Doordat het huis veel karakteristieke details heeft wilde ik hier graag mee werken en dit aanvullen met Scandinavische design invloeden. Het kleurenpallet heb ik in de basis neutraal gehouden en aangevuld met kleurrijke details die terug te vinden zijn in de artprints en accessoires. Echter zijn er ook genoeg donkere details terug te vinden in dit interieur. Door in deze woning te spelen met donkere details en lichte kleuren gaat het interieur echt leven. Dit alles natuurlijk wel zonder het speelse en frisse karakter te verliezen..

 

Voor dit interieur heb ik ook de keuken met het eiland ontworpen. Ik hier gekozen voor een donkere variant die, net zoals de rest van de donkere details, zorgt voor meer diepte in de ruimte. Door het strakke design en het gebruik van de luxe materialen, zoals natuursteen en marmeren details, wordt het een echte eye catcher waar je graag plaats neemt voor een lekker ontbijtje of een gezellige borrel. Het eindresultaat van dit interieuradvies in Dordrecht is een sfeervol interieur waar design, kleur en karakteristieke invloeden centraal staan.

 

Ben je benieuwd naar andere projecten of wat ik voor jou kan betekenen? Bekijk dan snel mijn complete portfolio of neem geheel vrijblijvend contact met mij op.

Project Dordrecht - Totaaladvies - Plattegrond
Project Dordrecht - Totaaladvies - Aanzicht woonkamer
Project Dordrecht - Totaaladvies - Detail - Aanzicht woonkamer
Project Dordrecht - Totaaladvies - Aanzicht 2 - Woonkamer
Project Dordrecht - Totaaladvies - Detail 2 - Aanzicht woonkamer
Project Dordrecht - Totaaladvies - Detail - Aanzicht keuken
Project Dordrecht - Totaaladvies - Moodboard
Share on
Previous

Interieuradvies Zeeland – Totaalplan – Karakteristieke boerderij

Next

Ontwerp speelkamer – Zolderverdieping – Project Rotterdam