Interieurontwerp

Interieuradvies- Project Rotterdam Zuid – Totaal advies

Project details

Project

Totaal interieurontwerp - Rotterdam Zuid

Interieurontwerper

Kim Overweel

Categorie

Interieurontwerp

Een industrieel eclectisch interieur

 

Voor dit interieuradvies in Rotterdam Zuid heeft de klant mij gevraagd om een plan te maken voor twee verdiepingen. Zo moest er een totaaladvies komen voor de woonkamer en keuken met een totaal nieuwe look. De wens: van een witte kamer naar een sfeervol aangekleed totaalplaatje. In de basis heb ik gebruik gemaakt van een stoere industriële stijl. Dit heb ik gecreëerd doormiddel van rustiek hout, vintage leer en zwarte metalen details.

moodboaRD ROTTERDAM ZUID

De bijzondere tegenhangers in dit ontwerp zijn de verschillende oude kasten en meubelstukken die de klant al had. Zo heb ik er bij dit interieuradvies in Rotterdam Zuid voor gekozen om 4 belangrijke meubelstukken te behouden. Deze meubels heb ik opnieuw in het interieur verwerkt en gecombineerd met nieuwe meubels. Juist door deze mix van oud en nieuw meubilair ontstaat er een eclectisch en persoonlijk interieur.

Om het plaatje echt helemaal af te maken heb ik een maatwerk keuken ontworpen die perfect bij de rest van het interieur en de wensen van de klant. Door in de keuken gebruik te maken van verschillende texturen en materialen gaat ook deze ruimte echt leven en krijgt het een gezellige uitstraling. Het eindresultaat van dit ontwerp is een industrieel eclectisch interieur dat helemaal past bij de klant en waar functionaliteit en sfeer hand in hand gaan.

Ben je benieuwd naar andere projecten of wat ik voor jou kan betekenen? Bekijk dan snel mijn complete portfolio of neem geheel vrijblijvend contact met mij op.

Moodboard - Totaaladvies - Rotterdam Zuid
Moodboard - Totaaladvies - Rotterdam Zuid - Aanzicht - Entree
Moodboard - Totaaladvies - Rotterdam Zuid - Aanzicht - Woonkamer
Moodboard - Totaaladvies - Rotterdam Zuid - Aanzicht 2 - Woonkamer
Share on
Previous

Interieuradvies – Rotterdam Hillegersberg – Totaaladvies

Next

Interieuradvies Zeeland – Totaalplan – Karakteristieke boerderij