Post Single Page

10X FAVORIETE PINS – APRIL

Kim Overweel

In Inspiratie Posted

Op zoek zijn naar inspiratie is onderdeel van mijn werk en daar heb ik dus ook een lichtelijke Pinterest verslaving door ontwikkeld. Ik vind dit het perfecte platform om mooie beelden te vinden voor moodboards, inspiratie op te doen voor projecten en om gewoon even rustig weg te kwijlen bij al die mooie reisfoto’s, droomhuizen én heerlijke foodfoto’s. Om jullie mee te nemen in mijn wereld en te laten zien wat mij inspireert post ik iedere maand mijn huidige favoriete pins.

Je kunt in ieder geval aan mijn Mei pins wel zien dat ik helemaal klaar ben voor het betere weer! De lichte basis, hout accenten en groene planten creëren voor mij een perfect plaatje. Enjoy!

Afbeelding 3 - Pinterest favorieten - April
Afbeelding 10 - Pinterest favorieten - April
Afbeelding 9 - Pinterest favorieten - April
Afbeelding 4 - Pinterest favorieten - April
Afbeelding 5 - Pinterest favorieten - April
Afbeelding 8 - Pinterest favorieten - April
Afbeelding 1 - Pinterest favorieten - April
Afbeelding 7 - Pinterest favorieten - April
Afbeelding 11 - Pinterest favorieten - April
Afbeelding 6 - Pinterest favorieten - April

BRONNEN: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 

[fts_pinterest type=pins_from_user pinterest_name=bykimshopadvies pins_count=3]

0 Comments

Leave a Comment