Post Single Page

INSIDES: STYLINGADVIES IN BARENDRECHT

Kim Overweel

In Projecten Posted

Halverwege vorig jaar heb ik een stylingadvies gemaakt voor een gezin in Barendrecht. Ze wilde graag meer sfeer en meer kleur in huis en daar heb ik ze bij geholpen. Nadat ik het advies heb opgeleverd is de klant zelf aan de slag gegaan en hebben ze het advies gebruikt als leidraad voor hun eigen interieur project.

De wanden hebben een mooi kleurtje gekregen net zoals in het advies. Daarbij is er gekozen voor een mooi vloerkleed om de moderne tegelvloer een beetje te breken, heeft de standaard salontafel ruimte gemaakt voor mooie ronde exemplaren en zijn er hier en daar wat accessoires toegevoegd om het geheel samen te brengen en extra aan te kleden. Al met al een heel geslaagd advies met een misschien nog wel geslaagdere uitvoering!

Onderstaande foto’s heb ik een tijdje geleden gemaakt tijdens het laatste klantbezoek en geven de transformatie van de woonkamer mooi weer. Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden!

Project - Stylingadvies Barendrecht - Foto's voor
IMG_6917 (1)
Project - Stylingadvies Barendrecht - Foto na - 1
Project - Stylingadvies Barendrecht - Foto na - 4
Project - Stylingadvies Barendrecht - Foto na - 5
Project - Stylingadvies Barendrecht - Foto na - 3
Project - Stylingadvies Barendrecht - Foto na - 8
Project - Stylingadvies Barendrecht - Foto na - 7

Kun jij nou ook wel wat hulp gebruiken bij het inrichting van jouw woning? Of mis je gewoon wat sfeer en wil je hier graag wat aan doen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op om te kijken wat ik voor jou kan betekenen!

0 Comments

Leave a Comment