Interieurontwerp

Interieuradvies Berkel en Rodenrijs – Woonhuis

Project details

Project

Interieurontwerp - begane grond

Locatie

Berkel en Rodenrijs

Categorie

Interieurontwerp

Een gezellige gezinswoning met een chique en sfeervolle uitstraling.  
Voor dit project, een interieuradvies in Berkel en Rodenrijs, maakte ik een ontwerp voor de complete beneden verdieping. De opdrachtgevers kwamen terug van een buitenlands avontuur en wilden graag een nieuw sfeervol thuis creëren voor hun gezin. De uitgangspunten voor dit ontwerp waren na het eerste gesprek al heel snel duidelijk. Het moest een chiquewarm en rustig geheel worden met hier en daar wat subtiele kleuraccenten.

Project interieurontwerp Berkel en Rodenrijs - moodboard portfolio

Het kleurenpalet.
In de basis wordt dit ontwerp gekenmerkt door een licht kleurenpalet in combinatie met verfijnde texturen. Door in dit ontwerp gebruik te maken van neutrale wandtinten met een vergrijsde uitstraling ontstaat er direct een rustige uitstraling en dat is precies de juiste basis voor dit ontwerp. Om het totaalbeeld wat spannender te maken heb ik gekozen voor het gebruik van verschillende materialen en texturen. Zo is de bank voorzien van een chique velvet stof, heeft het hout van het maatwerk een warme en natuurlijke uitstraling en geven de zwarte en gouden metalen details het interieur een luxe gevoel. Het eindresultaat van dit interieuradvies in Berkel en Rodenrijs is een ingetogen, verfijnd en sfeervol interieur waarin het gezin zich helemaal thuis voelt.

Project status: in uitvoering.

Ben je benieuwd naar andere projecten of wat ik voor jou kan betekenen? Bekijk dan snel mijn complete portfolio of neem geheel vrijblijvend contact met mij op.

Project Berkel & Rodenrijs - Totaal plan - Zithoek
Project Berkel & Rodenrijs - Totaal plan - Zithoek II
Project Berkel & Rodenrijs - Totaal plan - Eethoek
Project Berkel & Rodenrijs - Totaal plan - Keuken
Project Berkel & Rodenrijs - Totaal plan - Coffee corner
Project Berkel & Rodenrijs - Totaal plan - Plattegrond
Share on
Previous

Interieurontwerp Dordrecht – Oudelandshoek

Next

Interieuradvies Papendrecht – Ontwerp verbouwing