Interieurontwerp

Interieuradvies Papendrecht – Ontwerp verbouwing

Project details

Project

Totaal ontwerp - Woonhuis

Locatie

Papendrecht

Categorie

Interieurontwerp

Stoer en modern wonen met een rustieke twist. 
De woning waarvoor ik dit interieuradvies heb gemaakt, bevindt zich in Papendrecht en wordt bewoond door een gezellig gezin. Het interieuradvies voor deze opdrachtgever bestaat uit een ontwerp voor de complete woning inclusief slaapkamer, badkamer en zolder. De grootste vraag van de opdrachtgever was: Hoe gaan we de stijl doortrekken naar meerdere verdiepingen? Eenheid creëren is voor mij dus één van de belangrijkste elementen geweest.

Moodboard afbeelding portfolio - Interieurontwerp Papendrecht

Sfeer en kleur.
Om een gevoel van rust en eenheid te realiseren is het samenstellen van een kleur- en materialen plan ontzettend belangrijk. Dit plan is zo vormgegeven, dat de kleuren en materialen op verschillende manieren te gebruiken zijn. Hierdoor ontstaat dus de gewenste eenheid en rust in huis. Het kleur- en materialenplan voor dit ontwerp bestaat uit verschillende (vergrijsde) groentinten voor een natuurlijke uitstraling. Om deze uitstraling verder door te trekken heb ik gewerkt met veel natuurlijke materialen zoals hout, linnen en katoen. De donkere details in het ontwerp zorgen voor contrast en dat maakt het totaalplaatje spannender.

Om het ontwerp helemaal tot zijn recht te laten komen heb ik gebruikt gemaakt van maatwerk oplossingen om de ruimte optimaal te benutten. Zo zorgen de kastenwand en het tv-meubel in de woonkamer voor veel extra opbergruimte in het woongedeelte, creëert de eetkamerbank veel zitruimte voor het hele gezin en zorgt het maatwerk bureau op de zolder voor een ruime werkplek. Het eindresultaat van dit ontwerp is een sfeervolle gezinswoning vol kleur, stoere materialen en ontzettend veel ruimte.

Ben je benieuwd naar andere projecten of wat ik voor jou kan betekenen? Bekijk dan snel mijn complete portfolio of neem geheel vrijblijvend contact met mij op.

Project Papendrecht - aanzicht hal
Project Papendrecht - aanzicht zithoek
Project Papendrecht - aanzicht eethoek
Project Papendrecht - aanzicht detail keuken
Project Papendrecht - aanzicht kinderspeelkamer
Project Papendrecht - aanzicht slaapkamer
Project Papendrecht - aanzicht detail badkamer
Project Papendrecht - aanzicht zolder/werkruimte
Share on
Previous

Interieuradvies Berkel en Rodenrijs – Woonhuis

Next

Interieurontwerp – Monumentaal appartement Dordrecht