Interieurontwerp

Interieuradvies – Rhoon – Totaaladvies

Project details

Project

Totaaladvies - Rhoon

Interieurontwerper

Kim Overweel

Categorie

Interieurontwerp

Totaal advies in Rhoon

 

Dit gezin uit Rhoon wilde voor hun benedenverdieping een geheel nieuw ontwerp laten maken. De stijl was verouderd en het was tijd voor een compleet nieuwe look.

Moodboard Rhoon

Bij het ontwerp voor dit interieuradvies in Rhoon heb ik rekening gehouden met de trends op het gebied van materiaal, kleur en dessin. Dit is duidelijk terug te zien in het kleurenpallet voor de beganegrond. Zo heb ik in de basis lichte frisse kleuren gebruikt zoals groen- en blauwtinten. De kleuren maken de woonkamer ruimtelijker zonder sfeer te verliezen.

Een ander belangrijk onderdeel van dit interieuradvies in Rhoon was de nieuwe indeling van de woonkamer. Door deze om te gooien is er, zoals gewenst, een leefkeuken ontstaan die goed verbonden is met de eetkamer en het gezellige zitgedeelte in de woonkamer. Door het toevoegen van maatwerk meubilair is er ook ingespeeld op de behoefte naar meer opbergruimte. De strakke lijnen en afwerking van de maatwerk meubelen zorgen ervoor dat de meubels goed aansluiten bij de rest van het interieur. Dit zorgt voor rust en eenheid en dat is precies waar de klant naar opzoek was.

Ben je benieuwd naar andere projecten of wat ik voor jou kan betekenen? Bekijk dan snel mijn complete portfolio of neem geheel vrijblijvend contact met mij op.

Interieuradvies Rhoon - Totaalplan - Moodboard
Interieuradvies Rhoon - Totaalplan - Plattegrond - Bovenaanzicht
Interieuradvies Rhoon - Totaalplan - Aanzicht - Detail hal
Interieuradvies Rhoon - Totaalplan - Aanzicht woonkamer
Interieuradvies Rhoon - Totaalplan - Aanzicht eethoek
Interieuradvies Rhoon - Totaalplan - Aanzicht - Detail wandmeubel
Interieuradvies Rhoon - Totaalplan - Aanzicht keuken
Interieuradvies Rhoon - Totaalplan - Aanzicht - Detail keuken
Share on
Previous

Interieuradvies Den-Haag – Woonhuis – Totaalplan

Next

Interieuradvies & stylingadvies – Verbouwing begane grond Nootdorp