Interieurontwerp

Interieuradvies Den-Haag – Woonhuis – Totaalplan

Project details

Project

Woonhuis - Den Haag

Interieurontwerp

Kim Overweel

Categorie

Interieurontwerp

Een compleet advies in Den Haag 

 

De bewoners van deze duin woning in Den Haag hebben mij benaderd om een geheel nieuw ontwerp te maken voor de begane grond van het huis. Dit interieuradvies in Den Haag omvat de hal, de woonkamer en natuurlijk de keuken want deze mocht niet ontbreken. Het probleem voor de klant zat voornamelijk in het kleurgebruik en het missen van de sfeer. Ze wilde graag een compleet nieuwe inrichting die totaal anders zou zijn dan wat ze tot nu toe gehad hebben en dat is een uitdaging die ik maar al te graag aan ga.

Moodboard ~Den haag

De uitgangspunten voor dit interieuradvies in Den Haag waren de kleur groen, natuurlijke materialen, stoere invloeden en meer opbergruimte. Ik heb bij dit ontwerp de wit met grijze basis helemaal geschrapt en een nieuwe kleurrijke basis samengesteld. Naast deze kleurrijke basis heb ik gewerkt met nieuw meubilair, maatwerk meubelen en heb ik een ontwerp gemaakt voor de make-over van de huidige keuken. Ook heb ik het lichtplan aangepakt en heb ik gekeken naar een aanpassing van de garderobe. Het eindresultaat is een ontwerp waar ik en de klant allebei heel blij mee zijn! Het is verfrissend, sluit perfect aan bij de wensen van de klant en dat is precies waar BYKIM voor staat.

Ben je benieuwd naar andere projecten of wat ik voor jou kan betekenen? Bekijk dan snel mijn complete portfolio of neem geheel vrijblijvend contact met mij op.

Moodboard - Totaaladvies- Den-Haag
Bovenaanzicht - Totaaladvies - Den-Haag
Aanzicht 1 - Hal - Totaaladvies- Den-Haag
Aanzicht 3 - Keuken - Totaaladvies - Den-Haag
Aanzicht 2 - Eethoek - Totaaladvies- Den-Haag
Aanzicht 4 - Keuken - Detail - Tegelwand
Aanzicht 5 - Woonkamer - Totaaladvies - Den-Haag
Aanzicht 6 - Meubel op maat - Totaaladvies - Den-Haag
Aanzicht 7 - Meubel op maat 2 - Totaaladvies - Den-Haag
Aanzicht 8 - TV meubel - Totaaladvies - Den-Haag
Share on
Previous

Interieuradvies Zwijndrecht – Totaal plan

Next

Interieuradvies – Rhoon – Totaaladvies