Interieurontwerp

Interieurontwerp Dordrecht – Verbouwing garage

Project details

Project

Verbouwing garage tot slaapkamer

Locatie

Dordrecht

Categorie

Interieurontwerp

De basis
Dit interieurontwerp maakte ik voor een opdrachtgever in Dordrecht. Zij wilden in de garage van de woning in het centrum van Dordrecht een luxe slaapkamer creëren en vroegen hierbij mijn hulp voor de inrichting. De wens voor dit ontwerp? Een ruimte creëren waar meerdere functies op een sfeervolle en unieke manier bij elkaar komen.

Project Dordrecht - Verbouwing garagev- moodboard

De uitwerking.
Een belangrijk punt in dit ontwerp is het optimaal gebruik maken van de ruimte. Doordat de ruimte niet heel groot is, was het een leuke uitdaging om de verschillende functies in de ruimte te plaatsen. De oplossing hiervoor is een combinatie van hoogte verschillen en maatwerk meubelen. Dit is voornamelijk terug te zien in het plateau waarop de badkamer is geplaatst en de grote kastenwand met zowel kledingkasten als een kleine pantry. Het kleurenpalet in de ruimte is gewaagd maar zorgt voor een unieke uitstraling. Om de ruimte nog meer karakter te geven, heb ik naast verschillende kleuren ook gewerkt met verschillende materialen. Zo heb ik de uitgesproken groentint op de wanden aangevuld met houten elementen, zwarte vloertegels, terracotta potten en rustieke materialen. Al deze elementen bij elkaar opgeteld zorgen voor een fris en speels interieur dat perfect past bij deze opdrachtgever!

Ben je benieuwd naar andere projecten of wat ik voor jou kan betekenen? Bekijk dan snel mijn complete portfolio of neem geheel vrijblijvend contact met mij op.

Interieuradvies Dordrecht - Totaal ontwerp - Aanzicht 2
Interieuradvies Dordrecht - Totaal ontwerp - Aanzicht 3
Interieuradvies Dordrecht - Totaal ontwerp - Aanzicht 4
Share on
Previous

Project Dordrecht – Bed & Breakfast De Cleijne-Nagtegael

Next

Interieurontwerp Dordrecht – Oudelandshoek