Post Single Page

KLEURINSPIRATIE: 8X TRENDKLEUR MARINE BLUE

Kim Overweel

In Kleurinspiratie Posted

Ieder jaar zijn er natuurlijk nieuwe trendkleuren en ik kan met zekerheid zeggen dat Marine Blue een van de trendkleuren voor dit jaar is! Deze prachtige diepe blauwe kleur geeft karakter aan je interieur en kan je interieur net de stoere touch geven die het miste. De kleur is erg veelzijdig en is daardoor ook makkelijk toe te voegen aan een licht interieur. Is een licht interieur niks voor jou? Dan gaat de donkerblauwe kleur ook goed samen met zalmroze, geel, donkergroen, cognac, grijs en olijfgroen.

Wil je deze trendkleur graag toevoegen aan jouw interieur? Dan kan je er voor kiezen om de kleur op een wand terug te laten komen. Zo ontstaat er met niet al te veel inspanning direct een groots effect. Je kunt er ook voor kiezen om een lambrisering op de wand aan te brengen in Marine Blue of ga voor een speels kleurvlak! Ben je niet zo’n waaghals? Dan kun je het ook op een meer kleinschaliger manier aanpakken!  Denk hierbij bijvoorbeeld aan nieuwe woonaccessoires in de trendkleur zoals kussentjes, kleine accessoires, posters, lampen of een vloerkleed. Heb je toevallig nog een oude kast of een tafeltje staan die nog wel een make-over kunnen gebruiken? Pak deze dan ook gelijk even mee en geef de meubels een hip nieuw kleurtje. Kleine moeite, grooooots effect!

Marine Blue is vrijwel in iedere interieurstijl toe te passen, Scandinavisch, industrieel, modern of klassiek! Hieronder zie je een paar voorbeelden van interieurs waar deze kleur is toegepast! Enjoy!

Afbeelding 10 - Kleurinspiratie - Marineblauwkopie
Afbeelding 1 - Kleurinspiratie : Marineblauw
Afbeelding 14 - Kleurinspiratie - Marineblauw
Afbeelding 3 - Kleurinspiratie : Marineblauw
Afbeelding 15 - Kleurinspiratie - Marineblauw
Afbeelding 7 - Kleurinspiratie - Marineblauw
Afbeelding 8 - Kleurinspiratie - Marineblauw
Afbeelding 11 - Kleurinspiratie - Marineblauwkopie

BRONNEN: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

0 Comments

Leave a Comment