Interieuradvies – Woonhuis Vlissingen

Project details

Project

Interieuradvies - Woonhuis Vlissingen

Interieurstylist

Kim Overweel

Categorie

Licht, fris & mix and match.

 


Dit interieuradvies in Zeeland draaide voornamelijk om het moderniseren van de huidige inrichting. Na het intake gesprek ben ik aan de slag gegaan met het interieuradvies waarbij ik natuurlijk rekening hou met alle wensen van de klant. De klant wilde graag dat er modernere invloeden en lichtere kleuren gebruikt zouden worden en dat de woning één geheel zou vormen. Ook mocht ik werken met een kleur accent voor een gezellige huiselijke sfeer.

Moodboard vlissingen

Binnen dit advies heb ik dus gewerkt met een rustige basis van wit- en grijstinten en heb ik een warme groentint gebruikt als accentkleur. Deze basis heb ik gecombineerd met verschillende materialen en texturen om de gewenste huiselijke sfeer creëren. Om de huiselijke sfeer te benadrukken heb ik gebruik gemaakt van kussens met grove katoenen stoffen, leer en een kussen gemaakt van een dierenvacht. De warme uitstraling in het interieur komt voornamelijk terug in de eikenhouten meubels en de comfortabele bank en chaise longue. De moderne twist is juist weer terug te vinden in de strakke vormgeving van de gekozen meubels en de lichte frisse basis.

Ben je benieuwd naar andere projecten of wat ik voor jou kan betekenen? Bekijk dan snel mijn complete portfolio of neem geheel vrijblijvend contact met mij op.

BYKIM-INTERIEURADVIES - Detail Interieuradvies - Woonhuis / Vlissingen
BYKIM-INTERIEURADVIES - Detail Interieuradvies - Woonhuis / Vlissingen
BYKIM-INTERIEURADVIES - Detailfoto Interieuradvies - Woonhuis / Vlissingen
BYKIM-INTERIEURADVIES - Moodboard Interieuradvies - Woonhuis / Vlissingen
Share on
Previous

Stylingadvies – Woonhuis Barendrecht

Next

Stylingadvies & uitvoering – Slaapkamer Rotterdam