Interieurontwerp, Particulier ontwerp

Interieuradvies Dordrecht – Ontwerp stadswoning

Project details

Project

Interieurontwerp stadswoning

Locatie

Dordrecht - Centrum

Categorie

Interieurontwerp, Particulier ontwerp

Een luxe interieur met speelse details.  
Voor dit interieuradvies in Dordrecht maakte ik een interieurontwerp voor een mooie stadswoning in het centrum van de stad. Het ging hierbij om een ontwerp voor de woonverdieping en de badkamer. De opdrachtgevers, een jong koppel, wilde een goede start maken in hun eerste eigen woning en daar hebben we ze met heel veel plezier bij geholpen. De wens voor dit ontwerp? Een luxe interieur met een uitnodigende sfeer, speelse details en hier en daar wat kleur. 

Een uitdaging in dit ontwerp was de lengte van de ruimte en de afwijkende plafond hoogte. Doordat de woningen gerealiseerd zijn in een ouder pand hebben we te maken met afwijkende maatvoeringen en dat is een altijd een uitdaging. Omdat we in de basis wilde zorgen voor een luxe maar wel ruimtelijke uitstraling hebben we een combinatie gemaakt van lichte en donkere kleuren. Zo is het grootste deel van de wanden beige, maar hebben we donkere accenten toegevoegd. Dit zie je terug in de groene wand achter de bank, de donkere maatwerk meubelen en de grote leef keuken. De luxe uitstraling in dit ontwerp zit vooral in het gebruik van materialen. Zo hebben we gebruik gemaakt van velvet bij de fauteuil en kussens, donkerbruin fineer voor de maatwerk meubelen en een marmer look keukenblad.

Ben je benieuwd naar andere projecten of wat ik voor jou kan betekenen? Bekijk dan snel mijn complete portfolio of neem geheel vrijblijvend contact met mij op.

Project Dordrecht - interieurontwerp stadswoning - aanzicht zithoek
Project Dordrecht - interieurontwerp stadswoning - aanzicht maatwerk stalen pui
Project Dordrecht - interieurontwerp stadswoning - aanzicht eethoek
Project Dordrecht - interieurontwerp stadswoning - aanzicht keuken
Project Dordrecht - interieurontwerp stadswoning - aanzicht badkamer
Project Dordrecht - interieurontwerp stadswoning - plattegrond
Share on
Previous

Interieuradvies Sliedrecht – Verbouwing woning

Next

Interieuradvies Dordrecht – Ontwerp woon- en eetkamer